Apartment Ante Č A5 Vinisce, Riviera Trogir

0
Unnamed Road, Vinišće, Općina Marina, Croatia
  • Entire room/apt
  • 4 Guests
  • 1 Bed
Per Night $75

Description

Holiday homes: Villas,Cottages, Rooms
Apartment Ante Č A5 Vinisce, Riviera Trogir

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN: Type appartement :A5. 2 slaapplaats(en) voor volwassenen. Het aantal extra slaapplaatsen is 2. Capaciteit van het appartement (volwassenen) is (2+2). Categorie is 3 ster/ren. Het aantal vierkante meter (m2) m2. Appartement is op de eerste verdieping. Aantal slaapkamers in het appartement: 1. Aantal badkamers in het appartement: 1. Aantal balkons in het appartement: 2.
SLAAPKAMER (1): Op de vloer is: tegels. In de slaapkamer is tweepersoons bed (groter dan 160 cm). Gasten hebben beddengoed tot hun beschikking., Vanuit de kamer komt u uit op het balkon.
WOONKAMER: keuken, eetkamer en woonkamer bevinden zich in dezelfde kamer, vanuit de woonkamer komt u op het balkon/terras, in de woonkamer bevinden ziche twee éénpersoonsbedden. Op de vloer van het appartement is: pločice.
UITRUSTING: airconditioning in de woonkamer tegen betaling, vloer ventilator, TV, satalietnetwerken, zittafel in de woonkamer, appartement is geluiddicht, roken is toegestaan binnen in de appartementen .
UITRUSTING KEUKEN: tafel en stoelen, wasbak, fornuis met 2 pitten, fornuis is elektrisch, koelkast, vriezer, apparaat voor koffie/thee (filter of espresso), magnetron, toaster, strijkijzer, waterkoker.
INTERNET: gratis draadloos internet.
UITZICHT VANUIT HET APPARTEMENT: de zee, appartement bevindt zich aan de zeekant (sea side).
BADKAMER (1): Kwadraat van de badkamer is: 6 m2. Uitrusting bakkamer: bad, WC, tegels, haardroger, handdoeken.
HUISDIEREN: Er is een mogelijk het tot het verblijf van huisdieren op afspraak en met een overeenkomst.
BALKON/TERRAS (1): Aantal kwadraat van het balkon in de studio is 7,50 m2. Eigenschappen en uitrusting van het balkon/terras meubels om te zitten, is gedeeltelijk overdekt, bevindt zich aan de zeekant (sea side), uitzicht op zee.
BALKON/TERRAS (2): Aantal kwadraat van het balkon in de studio is 3 m2. Eigenschappen en uitrusting van het balkon/terras is gedeeltelijk overdekt, bevindt zich niet aan de zeekant (park side), uitzicht op de tuin.
ACHTERGROND: Types wooneenheden: apartementen. Check in: 14:00 Check out: 10:00
APPARATUUR EN AANBOD: gratis parkeren bij het object, gratis garage, gemeenschappelijk terras dat gebruikt kan worden door alle gasten in het object, binnenplaats.
EXTRA DIENSTEN: wasservice tegen betaling voor de huurders, douche in de tuin, kinderbed op aanvraag - gratis, gratis gebruik van de barbecue, eigen ligplaats tegen betaling (Verplichte aankondiging van de boot), boeien vor het afmeren tegen betaling (Verplichte aankondiging van de boot).
STRANDEN IN DE BUURT VAN HET GEBOUW: rots strand, betonnen strand.
AFSTAND: De afstand tot het dichtstbijzijnde strand is 10 meter. De afstand tot de zee is 10 meter. Afstand van het centrum van de plaats is 800 meter. De supermarkt - 800 m. Het dichtstbijzijnde restaurant - 800 m. De dichtstbijzijnde kliniek/ziekenhuis - 7000 m Halte van ht openbaar vervoer (bus, enz.) - 800 m. Het vliegveld - 25 km. Het treinstation - 50 km. Bood/veerboot haven - 50 km. Het dichtstbijzijnde nationale park - 60 km. Het Nationale park - 60 km.
ONVERPLICHTE BIJBETALING: gebruik van de Airconditioning (als het aangemeld staat als extra in de apartementen/kamers) (3.00 EUR per dag, per eenheden, er wordt betaald bij aankomst)
ONVERPLICHTE BIJBETALING: huisdieren (5.00 EUR per dag, per eenheden, er wordt betaald bij aankomst)
ONVERPLICHTE BIJBETALING: kleren wassen (5.00 EUR per eenheden, er wordt betaald bij aankomst)
ONVERPLICHTE BIJBETALING: bootaanlegplaats (5.00 EUR per dag, per eenheden, er wordt betaald bij aankomst)
Bedroom :double bed
Bathroom :bathtub

Contact Host (requires login and mobile verification)

The Space

  • Style of Home: Apartment
  • Style of Room: Entire room/apt
  • Max Occupancy: 4 Guests
  • Rooms: 1
  • Bathrooms: 1
  • Beds: 1
  • Check In: 1:00 PM
  • Check Out: 11:00 AM

Amenities

House Rules

No Rules.

Prices

  • Extra people: No Charge
  • Security Deposit: $0.00


About the Host, To Islands Travel

Holiday homes: Villas,Cottages, Rooms
To Islands Travel

  • Member since May 15, 2017
  • Response rate: 100%
  • Response time: Immediately

Location

Unnamed Road, Vinišće, Općina Marina, Croatia

Similar Listings